Hvordan redigere, slette eller arkivere en Slack-kanal - Slack Guides

How Edit Delete


  • Hvis du jobber med et team, er Slack et av de beste verktøyene du kan bruke for å organisere og kommunisere med teamet ditt.
  • Kanaler er en viktig del av Slack, og i denne artikkelen viser vi deg hvordan du redigerer, sletter og arkiverer kanaler på Slack.
  • Slack er et av de beste verktøyene for teamledelse og organisering, men hvis du leter etter et lignende verktøy, må du sjekke vårt produktivitetsprogramvare seksjon.
  • Vi har dekket Slack mye tidligere, og hvis du leter etter mer hvordan du kan veilede deg på Slack, kan du gå til vår Slakt nav for mer informasjon.
slakk guide For å fikse forskjellige PC-problemer, anbefaler vi Restoro PC Repair Tool: Denne programvaren reparerer vanlige datamaskinfeil, beskytter deg mot filtap, skadelig programvare, maskinvarefeil og optimaliserer PC-en for maksimal ytelse. Løs PC-problemer og fjern virus nå i tre enkle trinn:
  1. Last ned Restoro PC-reparasjonsverktøy som følger med Patenterte teknologier (patent tilgjengelig her ).
  2. Klikk Start søk for å finne Windows-problemer som kan forårsake PC-problemer.
  3. Klikk Reparer alt for å fikse problemer som påvirker datamaskinens sikkerhet og ytelse
  • Restoro er lastet ned av0lesere denne måneden.

Slakk er et av de beste alternativene direktemeldingsapper til Skype som du kan bruke på Windows-, iOS- og Android-plattformer.



Du kan konfigurere forskjellige chat-kanaler i Slacks Windows desktop-app. Deretter kan du også redigere, slette og arkivere kanalene litt senere om nødvendig.

Hvordan kan jeg redigere, slette eller arkivere en kanal i Slack?

1. Rediger en kanal

  1. Velg kanalen du vil redigere til venstre for Slacks vindu
  2. Klikkde Samtaleinnstillinger knappen vist rett nedenfor
    Menyen for samtaleinnstillinger er slak for hvordan du redigerer, sletter eller arkiverer en kanal
  3. Plukke ut Flere alternativer på menyen, som åpner alternativene som vises rett nedenfor Opphev alternativet for å ikke arkivere hvordan du redigerer, sletter eller arkiverer en kanal
  4. Der kan du redigere en kanal ved å gi den nytt navn
  5. Klikk på Gi nytt navn til denne kanalen alternativ
  6. Skriv deretter inn en ny tittel for kanalen
  7. Du kan også konvertere en Slakk kanal til et mer lukket privat alternativ
  8. Klikk på Bytt til en privat kanal alternativ
  9. Klikk deretter Bytt til privat for å gi ytterligere bekreftelse
    • Vær imidlertid oppmerksom på at du ikke kan tilbakestille kanalen til en offentlig.

Vil du sette opp en delt kanal i Slack? Ta en titt på denne guiden og lær hvordan du kan gjøre det.



hvordan du blir utestengt fra uenighet

2. Slett en kanal

  1. For å slette en kanal, åpne menyen Tilleggsalternativer som beskrevet ovenfor
  2. Klikk på Slett denne kanalen alternativ
  3. Velg Ja, slett denne kanalen permanent avkrysningsruten
  4. trykk Slett kanal knapp

3. Arkivere en kanal

  1. Åpne menyen Tilleggsalternativer igjen
  2. Velg Arkivér denne kanalen alternativ
  3. Velg deretter Ja, arkivér denne kanalen alternativet for å bekrefte
    • Når kanalen er arkivert, kan du gjenopprette den
  4. Klikk Kanaler øverst på kanallisten
  5. Klikk Alle kanaler på rullegardinmenyen Vis, og velg deretter Arkiverte kanaler alternativ
  6. Velg en arkivert kanal du vil åpne
  7. Klikk på Samtaleinnstillinger knapp
  8. Velg Fjern arkivering kanalalternativ på menyen

Så det er slik du kan redigere, slette og arkivere kanaler i Slack Windows-skrivebordsprogrammet. Du kan også gjøre det samme i Slack-webappen.



handlingen kan ikke fullføres

Vær imidlertid oppmerksom på at bare administrasjonsbrukere kan redigere, slette og arkivere kanaler i et Slack-arbeidsområde.

Liker du å redigere, slette eller arkivere Slack-kanalene du administrerer? Fortell oss hva du vanligvis går til i kommentarfeltet nedenfor.

civ 5 fortsetter å krasje windows 10

FAQ: Lær mer om Slack

  • Er slettede Slack-meldinger virkelig slettet?

Ja, når du sletter en melding på Slack, er den helt borte og ikke gjenopprettelig.



  • Kan Slack-administratorer se private kanaler?

Bare kanaleiere og kanalmedlemmer kan se en privat kanal. Imidlertid kan eiere lovlig be om at alle Slack-data, inkludert private meldinger og kanaler, skal leveres til dem.

  • Hvordan blir jeg med på en kanal i Slack-appen?

Når du er lagt til et arbeidsområde, velger du Kanaler fra venstre rute og klikker på kanalen du vil bli med. Klikk nå på Bli med på kanalen for å bli med.

  • Kan jeg slette Slack-historikken min?

Ja, du kan slette Slack-historikken din manuelt. Hvis du vil slette det helt, sjekk ut Slack Cleaner-prosjektet på GitHub.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i januar 2020 og har siden blitt oppdatert og oppdatert i mars for friskhet, nøyaktighet og omfattende.